Hoe verander ik de draairichting van mijn droogkast?

Voordat je begint

Om de draairichting van de deur te veranderen is mogelijk een service set met artikelnummer 721529 nodig. Klik hier om deze set te bestellen. Vul het artikelnummer in op het formulier.

In de handleiding staat of je de draairichting van je droogkast kunt draaien en of deze service set nodig is. Als het niet in de handleiding staat, is het niet mogelijk.

Draairichting veranderen

Je verandert de draairichting van je droogkast volgens het installatievoorschrift. Doe je dit liever niet zelf? Maak dan een afspraak met een installateur.